top of page

Újdonságok Melocco János Tamástól (Kartikeya)

Figyeld a csillagokat!

​Személyes elemzés

Add meg pontosan adataidat emailben (címem) - valamint a szmodra fontos emberekét is, amilyen pontosan csak tudod, és írd meg főbb kérdéseidet vagy a kritikus életterületet, ahol segítséget, tanácsadást vársz. Megbeszélünk egy személyes találkozót Budapesten (fő helyszínem: III. Római lakótelep), vagy egy bizalmas, kb. másfél órás Skype-beszélgetést, amit föl is vehetsz, és érdemes jegyzetelni is. Telefon (Magyarországon): 20-433-4489.

Védikus/indiai asztrológia tanulása, előadások

Az elmúlt években a legsikeresebb az egyéni, Skype-os tanulás volt, de személyesen is érdemes először találkozni, elemzés keretében és egyeztetni, ki milyen szoftvert és könyveket használ. Magyar nyelvű bevezető könyvem (Út és Sors, 2012 SpringMed Budapest) még kapható nálam. Akár tanultál nyugati asztrót, akár most kezded az egész témát, jól jársz az egyénivel. Ha van közönség, és esetleg egy-két kötetet vesznek, ismertető előadást szívesen tartok ár alatt, ezoterikus vagy lélektanász klubokban, vagy fiataloknak.

Út és Sors

Jegyek, holdházak és reinkarnáció az indiai alapú asztrológiában. SpringMed Budapest 2012, 425 oldal

KARMAMINTÁK - SORSELEMZÉS

Az indiai asztrológia bővelkedik az egyedi és megmagyarázhatatlan titkokban, melyek egy ma is érvényes ősi mintába illenek bele - a modernitás emberének is alkalmazható módon - természetesen számtalan egyedi variációval. A dzsjótis Hold-alapú rendszer, és másik, inkább a mozdulatlan állócsillagokra épülő állatövet használ, több képletet is feállítva ugyanannak az embernek vagy eseménynek, a 27 holdházzal kombinált napjegyek állatövében, egy titokzatos 120-éves ciklusú bolygókorszak-rendszerre alapozva sorsunk mintáinak kifürkészését, mely rendszer eredete az idők homályába vész.

Előrejelző, földies megközelítése ellenállhatatlanul ígéretes, miközben egy még mélyebb szint fedi fel az egyéni karmikus minták komplex kihívásait – amelyek közül sokra többféle megoldást is kereshetünk.

ŐSI VÉDIKUS HOROSZKÓP

Az időtlen bölcsesség eme állandóan szövődő, bonyolult kollektív és egyéni mintáinak felfedezését a legkönnyebb, ha a hindu horoszkóp szerint elrendezett születési adataid alapján kezded egy személyes elemzéssel. Egyszerűen ellazíthatsz és arra összpontosítva, miféle fontosabb kérdéseid lehetnek a közeljövőre nézve, ahogyan jegyzetelsz - vagy csak fokozatosan hagyd, hogy egy belsőbb bölcsesség és intelligencia "szóljon hozzád" a tudat különféle szintjeiről: a kozmikus Lét, a belső segítők vagy a Buddha-természeted szintjéről. A végére valami kikristályosodik benned a legmélyebb benső forrásból, így hatékonyabban adhatsz választ karmád kérdésfelvetéseire és kihívásaira - kozmikus bölcsességgel és bizalommal felfegyverkezve.

E könyv tíz év tanulmányainak gyümölcse. Nemcsak bevezetést nyújt az indiai asztrológiába, de részletesen, kézikönyvszerűen ismerteti az egyes bolygókat az egyes naksatrákban (holdházakban).

2017-ben indítjuk a 36 holdházrészre alapuló, reinkarnációs és random alapú ORÁKULUMOT. A grafikát Lucy Karmen Melocco-Imre játékszakértő és science fiction író tervezi; várjuk az esetleges fejlesztők és hirdetők érdeklődését.            (email). 

Nakshatra - az orákulum

bottom of page